';

Tjenester: Lakkforsegling

En lakkforsegling danner en sterk, kjemisk overflatebinding som endrer lakkens overflatespenning og sikrer en utmerket hydrofobisk effekt. Dette gir en overlegen motstandsdyktighet mot forurensning, UV-stråling, miljøpåvirkninger og sterke kjemikalier samtidig som glans og fargedybde opprettholdes. Forutsatt at bilvedlikeholdet er godt og behandlingen vedlikeholdes regelmessig i form av korrekte vaskerutiner vil du ha en lakkbeskyttelse som vil gi deg glede i mange år.

Keramisk lakkbeskyttelse   

Lakkforsegling keramisk– 3 lag – 5 år garanti  ( inkl. 1- step polering)

 Pris fra 12990 ,-

Lakkforsegling keramisk – 1 lag – 3 år garanti  ( inkl. 1- step polering)

Pris fra 9900 ,- 

 

Den unike sammensetningen legges på lakkoverflaten og etterlater en langvarig overflatebeskyttelse En slik behandling vil gjøre bilen mye enklere å rengjøre, samtidig som den beskytter lakken mot UV-stråling, veisalt, insekter og rustpartikler. Pomponazzi er i sin helhet utviklet  sine egne laboratorier og er et resultat av mange og grundige tester, både i laboratoriet og ute i den virkelige verden.

 

Syntetisk lakkbeskyttelse

Pris fra 4500 ,-

1- K Nano Ønsker du fordelene av en lakkforsegling, men et kostnadseffektivt alternativ tilbyr vi nanobehandling. 1K Nano etterlater en høyglans overflatbeskyttelse som binder seg til lakkoverflaten og gir en hydrofobisk, vannavvisende effekt opp til 12 måneder.

Beskyttelse av felger
PRIS FRA: 2500
Beskyttelse av kabriolet
PRIS FRA: 3500
Vindusruter beskyttelse
PRIS FRA: 2500