';

Tjenester: Innvendig rens / ozon

Dette er en detaljert rens for å få tilbake interiørets opprinnelige utførelse og finish. Dedikerte pleie- og vedlikeholdsprodukter benyttes for å sikre skånsom behandling. Vi tar vare på både skinn- og stoffseter med dedikerte produkter. Etter alle interiørdetaljer er grundig rengjort anbefaler vi å konservere alle overflater mot videre bruk. Dette vil opprettholde og beskytte skinn og tekstiler mot slitasje, misfarging og famling.

Beskyttelse av skinn gjør at det beholder sine egenskaper og glans i lengre tid, og forenkler vedlikehold av det. Ved å legge på en spesiell beskytellses lag, som er egnet til den type overflaten, sikrer vi den godt for typiske skader, misfarging og riper, som gjøres av faktorer som skinnet er hele tiden utsatt for ved vanlig bruk.

Når det gjelder andre type stoff, tepper så impregnerer vi dem med en duftfri middel som beskytter mot smuss og flekker. Interne plastdeler blir nøye behandlet og oppfriskt.

Innvendig rens – fra 2499,- Innvengig vask med tornado , Støvsuging med tornado , Rens tekstil eller skinn setene, Plast- og gummifornyer

Ozon
fra 500
Sikring av setetrekk og andre materialer
pris fra: 1800
Beskyttelse av sinn
prisen er individuelt